Tököli út 8.
2310, Szigetszentmiklós
[email protected]
+36 (30) 446 2717
Kövess itt is

Multivitamin a bőröd és szervezeted egészségéért

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozással sem tudod sajnos megadni szervezeted számára azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre szüksége van egészséged érdekében. Segítenek a multivitaminok. 🙂

Szervezetünk nem termel vitaminokat és ásványi anyagokat, de az optimális működéshez szüksége van ezekre. A multivitamin készítményekkel be tudod vinni a szükséges mennyiséget.

Akkor a leghatásosabb, ha kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozással párosul, ezekről is fogok még írni sok-sok cikket. 🙂

Melyiket válaszd?

Elég nagy multivitamin kínálattal találkozhatsz mindenfelé, és valószínűleg mindhez találsz több olyan embert, aki esküszik is rá, hogy az mennyire jó. Bevallom én nem jártam utána mélyrehatóan a legtöbbnek, csak ami felkeltette az érdeklődésemet. Ezekből is csak egy tanulmány volt, amitől úgy éreztem ez a termékcsalád a tuti 🙂

A Multivitamin és ásványi anyagok étrend-kiegészítő tabletta és a Wellness Csomagban található Multivitamin, 12 vitamint és 10-féle ásványi anyagot tartalmaz, melyek arányát aprólékos kutatómunkával alakították ki, az egészség megőrzése érdekében.

A MULTIVITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK TABLETTA többek között A-, B-, B6-, C-, D- és E-vitamint tartalmaz, valamint kálciumot, magnéziumot, vasat, cinket, szelént, rezet, amik hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez.

A WELLNESS CSOMAG tartalmazza az előző tablettát, valamint Omega-3 zsírsavat (mely a nagyon fontos tápanyag a szívnek, szemnek és az agyműködést segíti), astaxanthin és feketeáfonya-kivonatot (ami védelmet nyújt a bőr mindhárom rétegében, így segít megőrizni a természetes szépségét; növeli az izmok teljesítményét és egészségesebbé teszi a szív- és érrendszert).

3 féle, összesen 4 db kapszulát tartalmaz (1 db multivitamin és ásványi anyag, 2 db Omega-3 és 1db astaxanthin és feketeáfonya) 1 tasakban, ami a napi adag.

Sportolsz?

Akkor kimondottan jó hír, hogy a kálcium, magnézium és D-vitamin segíthetnek alakod formálásában és a regenerálódásban is az izmokra gyakorolt jótékony hatásuk miatt. Emellett a szívedet és tüdődet is erősítik, ami szintén fontos (nem csak) sport szempontjából.

Még mindíg tud valamit? 🙂

Bár a multivitamin nem fáradtság elleni gyógyszer, ilyen esetben is segíthet. Tartalmaz ugyanis olyan összetevőket, mint például a vas, mely segíti a szervezeted oxigénellátását, vagy a magnézium, mely az energiaszintedre van jótékony hatással. És mivel hozzájárul immunrendszered egészséges működéséhez is, csökkenti a betegségek esélyét, melyek szintén hatással vannak energiaszintedre.

Gyerekeknek is van ebből a termékcsaládból külön multivitamin, arról írok hamarosan egy cikket 🙂

Arra azért figyelni kell, hogy a multivitaminok minden esetben a szervezet számára szükséges napi mennyiséget tartalmazzák, se többet, se kevesebbet. Tehát az ajánlott adagolást mindig be kell tartani egészséged érdekében. Ha pedig bármilyen kérdésed merülne fel a használatukkal kapcsolatban, nyugodtan kérdezd meg orvosodat róla.

felhasznált forrás: www.oriflame.hu

Szólj hozzá a cikkemhez